HZS Karlovarského kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Nehoda u Bečova si vyžádala čtyři zraněné, u Boče museli hasiči vyprošťovat

Sníh přikryl během víkendu také silnice v Karlovarském kraji. Hasiči museli vyjíždět k několika nehodám, výrazný nárůst počtu nehod ale nezaznamenali. 

Nejvážnější nehoda se stala na silnici č. 13 u Stráže nad Ohří ve směru na Boč. Srazilo se zde osobní auto s kamionem. Osobní auto po střetu vylétlo ze silnice a zůstalo převrácené na bok mimo komunikaci. Při nehodě se zranili celkem tři osoby, řidiče museli přivolaní hasiči z Ostrova a Klášterce vyprostit s použitím hydraulických vyprošťovacích nástrojů. Hasiči pak asistovali také při vytažení auta zpět na silnici a pomohli s provizorní opravou kamionu. Silnice byla kvůli nehodě více než dvě hodiny zcela uzavřena.

Fotogalerie ZDE.

Na rozmezí krajů se na silnici č. 20 ve směru na Plzeň srazilo u obce Třebouň osobní auto s dodávkou. Nehoda se stala v místech, kde museli hasiči již zasahovat několikrát. Zraněné řidiče převezla záchranná služba, hasiči ze stanice Toužim zajistili místo nehody a postarali se o likvidaci následků kolize.

Fotogalerie ZDE.

Víkendové nehody pak završil čelní střet dvou osobních vozidel v pondělních ranních hodinách u Vodné na Karlovarsku. Na místě zasahovali hasiči z Bečova a Toužimi. Dvě posádky záchranné služby nakonec převezli čtyři účastníky nehody na ošetření do nemocnice. Provoz na frekventované silnici řídila policie kyvadlově.

Fotogalerie ZDE.

Kromě těchto nehod zasahovali hasiči také u dalších kolizí u Chodové Plané, Bečova, Počeren či v Karlových Varech.

 

vytisknout  e-mailem