HZS Zlínského kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Nehoda osobního vozu v mlze si vyžádala tři zraněné. Aktualizace

(20. 10. 2017) Od časných ranních hodin zasahují profesionální hasiči u dopravní nehody osobního vozidla na silnici I/55 mezi Otrokovicemi a Tlumačovem na Zlínsku. 

V 4:22 hodin přijali hasiči hlášení o nehodě jednoho vozidla. Oznamovatel dále sdělil, že ve voze mají být tři zaklíněné osoby. Na místo nehody byla vyslána jednotka profesionálních hasičů z požární stanice Otrokovice.

Po příjezdu hasiči zjistili, že dvě zraněné osoby jsou v péči Policie České republiky. V poškozeném voze Ford Mondeo seděl zaklíněný řidič. Hasiči ho vyprostili s hydraulickým vyprošťovacím zařízením a předali do péče zdravotnické záchranné služby. Všichni zranění byli později odvezeni do nemocnice.

Provoz na silniční komunikaci komplikuje silná mlha. Policie zpočátku pouštěla projíždějící vozidla jedním pruhem. Znečištění silnice kousky z havarovaného vozu je na ploše asi 100 metrů čtverečních. Z důvodu nutnosti zajistit důkazy a z důvodu bezpečnosti příslušníků policie a hasičů při vyšetřování nehody, byla silnice oboustranně uzavřena. Hasiči místo nehody osvětlují.

Poškození vozidla bylo tak devastující, že motor byl mimo komunikaci ve vzdálenosti několika desítek metrů od místa nehody.

Autor:  nprap. Roman Žemlička – HZS Zlínského kraje

Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem