HZS Zlínského kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Nehoda jednoho osobního vozu zkomplikovala dopravu ve Zlíně.

(18. 9. 2018) V 13:47 hodin byl vyhlášen poplach jednotce profesionálních hasičů z centrální stanice Zlín. Ti byli vysláni k dopravní nehodě jednoho osobního automobilu, která se stala ve Zlíně na silnici č. 49 ve směru na Vizovice. 

Jednotka byla na místě během tří minut. Po provedení prvotního průzkumu velitel zásahu potvrdil, že došlo k nehodě osobního automobilu zn. Suzuki, který skončil na střeše částečně mimo vozovku. Hasiči okamžitě zajistili místo havárie a zabezpečili vůz proti nebezpečí vzniku požáru. Zraněná osoba byla po prvotním ošetření odvezena přivolanou posádkou zdravotnické záchranné služby do nemocnice.

Z důvodu velmi frekventovaného provozu zajišťovali hasiči v místě také řízení dopravy. Po zabezpečení vozu proti úniku provozních kapalin, a po domluvě s policií, se jednotka krátce po půl čtvrté odpoledne vrátila na svou základnu.

Po zadokumentování nehody byli hasiči opětovně povoláni k místu havárie, kde po naložení vozidla na odtahovou službu provedli úklid povrchu vozovky od úlomků vraku vozu.

Autor: kpt. Ing. Pavel Řezníček – HZS Zlínského kraje  

Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem