Hasičský záchranný sbor České republiky  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Návštěva delegace z estonského generálního ředitelství záchranných služeb

7. 3. 2014 (Nicole Zaoralová) - Ve dnech 5.-7. března 2014 navštívila MV – generální ředitelství HZS ČR a jeho zařízení delegace z estonského generálního ředitelství záchranných služeb.  

 
Delegace byla složena z generálního ředitele pana Kuno Tammearu, náměstka pro prevenci pana Alo Tammsalu a pana Jevgeni Jutkevitše, ředitele oddělení mezinárodních vztahů.
 
Delegaci přijal generální ředitel HZS ČR brig. gen. Ing. Drahoslav Ryba. Delegace dále navštívila Technický ústav požární ochrany, hasičskou stanici v Praze 11, záchrannou rotu Záchranného útvaru a Národní základnu humanitární pomoci.
 
Delegaci byly představeny činnosti vykonávané jednotlivými odbory generálního ředitelství HZS ČR včetně aktivit operačního střediska. Dále se zástupci estonské strany seznámili s činností a úkoly Technického ústavu požární ochrany a prezentovány byly také hlavní úkoly Záchranného útvaru a Národní základny humanitární pomoci.   Zástupci obou zemí dále diskutovali spolupráci s dobrovolnými hasiči, organizaci hasičů na stanicích nebo implementaci směrnice Rady EU o pracovní době
 
 
 
kpt. Mgr. Nicole Zaoralová
tisková mluvčí
 
MV-generální ředitelství HZS ČR
Tel.: 950 819 944
Mobil: 602 215 142

e-mail: nicole.zaoralova@grh.izscr.cz

vytisknout  e-mailem