Institut ochrany obyvatelstva  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Národní cena kvality ČR pro Institut ochrany obyvatelstva

Dne 23. listopadu 2022 získal Institut ochrany obyvatelstva 1. místo v rámci Národní ceny kvality ČR v programu Excelence, kategorii „Věda, výzkum a vzdělávání“. 

Institut tímto zároveň získal významné národní i mezinárodní ocenění Excellence 5 star v prestižním hodnocení kvality organizace  EFQM (European Foundation for Quality Management) a navázal tak na roky 2016 a 2018, kdy byl hodnocen jako úspěšná organizace veřejného sektoru. Záštitu nad slavnostním předáváním ocenění převzal prezident ČR, předsedkyně Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR a předseda Senátu Parlamentu ČR.

Narodni cena kvality_2

Národní ceny kvality se každoročně udělují ve více než 80 zemích světa podle mezinárodního schématu EFQM. Hodnotí se především úroveň řízení, dále činnost zaměstnanců, posuzují se rozvojové a strategické dokumenty aj. Důraz je kladen na práci s partnery, hodnocena je i schopnost organizace se propagovat a řada dalších aspektů.

Tuto vysoce prestižní cenu převzal ředitel Institutu ochrany obyvatelstva plk. Mgr. et Mgr. František Paulus, Ph.D. a jeho zástupce plk. Ing. Jarmil Valášek, Ph.D., MBA.


Narodni cena kvality_1.JPG


Vloženo: 25. 11. 2022 | Aktualizace: 25. 11. 2022 | Email: spisovna@ioolb.izscr.cz

vytisknout  e-mailem