HZS Olomouckého kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Náročné odpoledne pro hasiče na Olomoucku - tři vážnější události

Během poslední hodiny ( 13.1.2016 po 13 hod ) vyjížděly jednotky profesionálních a dobrovolných hasičů hned třikrát k vážnějším událostem.  

Nehoda tří vozidel - Uničov
U dopravní nehody tří osobních vozidel v Uničově ve směru dále  na Medlov zasahuje jednotka profesionálních hasičů požární stanice Uničov. Dle prvotních informací se na místě měly nacházet ve vozech zaklíněné osoby. V době dojezdu jednotky hasičů byly všechny osoby mimo vozidla. Došlo zde ke zranění jedné osoby, hasiči poté k události přivolali k pomoci osádku ZZS.

Transport zraněné osoby po pádu ze střechy – Rozvadovice
Litovelská profesionální jednotka hasičů asistovala zdravotnické záchranné službě při ošetření a následném transportu zraněné osoby po pádu ze střechy do půdního prostoru v Rozvadovicích na Olomoucku Hasiči na místě provedli šetrný transport osoby k převozu sanitním vozidlem k následné nemocniční péči.

Požár stodoly – Lubenice
Tři jednotky z řad profesionálních a dobrovolných hasičů likvidují požár stodoly o rozměrech zhruba 10x5 metrů v obci Lubenice na Olomoucku. Na místě zasahují profesionální hasiči požární stanice Olomouc, osádky dvou cisternových vozidel, za pomoci dobrovolných hasičů Náměšť na Hané a Senice na Hané. Požár se jednotkám velmi rychle podařilo lokalizovat, v tuto chvíli probíhá postupná likvidace dohašováním menších ohnisek. Vše se prozatím obešlo bez zranění., na místě je také vyšetřovatel hasičů - pro tuto chvíli není známa příčina vzniku požáru, ani výše škody po požáru.

Zdeněk Hošák
Hasičský záchranný sbor Olomouckého kraje
email: zdenek.hosak@hzsol.cz
tel : +420 950 770 039 ( linka tiskový mluvčí )
tel : +420 950 770 246 ( kancelář )
mobil: +420 721 810 541
web : www.hzsol.cz

 

Odkazy do noveho okna

IMG_9684

IMG_9684 

Detailní náhled

IMG_9686

IMG_9686 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem