HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Nález rtuti v Ústí nad Labem, záchrana psa ze studny v Postoloprtech a další zásahy.

17.4. 9:32 Na linku tísňového volání byl oznámen nález krabice s deseti nádobami se rtutí u autobusové zastávky v Ústí nad Labem – Úžíně.  

rtuť1.JPGrtuť1.JPG
rtuť3.JPGrtuť3.JPG
Na místo vyjela jednotka HZS ze stanice Ústí nad Labem – Všebořice s technickým automobilem. Na místě byla krabice s deseti kusy (originál) zabalených nádob se rtutí (plastové nádoby s nápisem -rtuť čirá). Celkem asi 50kg rtuti. Hasiči krabici převezli na stanici HZS v Ústí nad Labem – Všebořicích a uložili do kontejneru na nebezpečné látky k pozdější likvidaci v odborné firmě.
záchrana psa1.jpgzáchrana psa1.jpg
záchrana psa2.jpgzáchrana psa2.jpg
záchrana psa3.jpgzáchrana psa3.jpg
záchrana psa4.jpgzáchrana psa4.jpg
Územní odbor Žatec
záchrana psa ze studny
16.4. 18:55 Na linku tísňového volání byl oznámen pád psa do 8m hluboké studny v Borovského ulici v Postoloprtech, okres Louny. Na místo vyjela jednotka HZS ze stanice Žatec a dobrovlná jednotka Postoloprty. Hasiči po příjezdu na místo zjistili, že na hladině studny v hloubce téměř devět metrů plave asi rok a půl starý pes. Na místě bylo zřízeno jistící stanoviště. Hasiči psa pomocí lezecké techniky vytáhli a předali do péče veterináře. Pes měl na těle jen několik oděrek. Foto: HZS Michal Hrdlička
Územní odbor Chomutov
požár odpadu
16.4. 18:19 Na linku tísňového volání byl oznámen požár sedací soupravy ve dvoře v Školní ulici v Chomutově. K požáru vyjela jednotka HZS ze stanice Chomutov s cisternovou automobilovou stříkačkou. Po příjezdu na místo hasiči zjistili, že hoří dřevo a letáky na malé ploše. Požár zlikvidovoli v 18:31 vysokotlakým vodním proudem.
 

vytisknout  e-mailem