HZS Jihomoravského kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Nadaci policistů a hasičů darovali desítky tisíc korun

Pátek, 5. listopadu 2021 – Především dětem policistů a hasičů, kteří zemřeli nebo se vážně zranili ve službě, je určena částka, která se vybrala ze vstupného na divadelní hře v Městském divadle ve Znojmě. 

Nadace policistů a hasičů, která těmto rodinám pomáhá zvládnout těžkou životní situaci, tak obdržela 52 400 korun. Šek za přítomnosti ředitele pořádajícího Hasičského záchranného sboru Jihomoravského kraje Jiřího Pelikána předal řediteli Nadace policistů a hasičů Vladimíru Šuterovi ředitel Územního odboru Znojmo Radek Chromý. 

V pořadí již třetí charitativní představení se konalo v den státního svátku 28. října. 

Jihomoravští hasiči děkují všem, kteří si zakoupili vstupenky a zúčastnili se představení i těm, kteří uhradili „imaginární“ vstupné bez přítomnosti v divadle. Poděkování patří také městu Znojmu za bezplatný pronájem Městského divadla a Divadelnímu studiu Martiny Výhodové za velmi pěkné představení, které herci odehráli bez nároku na honorář.  

final foto TISK.JPGŠek za Nadaci od plk. Radka Chromého (vlevo) převzal Vladimír Šutera. Vpravo je ředitel Hasičského záchranného sboru JmK plk. Jiří Pelikán.
 

vytisknout  e-mailem