HZS Zlínského kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Nabídka humanitární pomoci v rámci Zlínského kraje - hasiči žádají, aby je veřejnost nesměřovala na tísňovou linku.

V souvislosti s větrnou smrští ve Zlínském kraji se množí nabídky fyzické nebo materiální pomoci. Aby nedošlo k přetěžování nebo blokování tísňové linky, je k tomuto účelu připravena aplikace „humanitarni-pomoc.cz", vytvořená Hasičským záchranným sborem Zlínského kraje. 

V případě Vašich nabídek pomoci pro obce ve Zlínském kraji se proto jednoduše registrujte na webu www.humanitarni-pomoc.cz a tyto informace včetně kontaktu zadávejte právě sem.

Jednotky SDH obcí z nezasažené oblasti, které nabízejí svou pomoc v rámci kraje, prosím uvedené zadávejte také ve zmíněné aplikaci - je zde připravena kategorie „jednotky PO“ (minimální požadovaný početní stav je zde 1+3).

Veškeré informace v rámci Zlínského kraje se tak budou soustředit na jednom místě, a na základě poptávek budou postupně využívány. V případě jejich potřeby budete kontaktováni krajským operačním a informačním střediskem HZS Zlínského kraje. 

.

V případě nabídky pomoci do Jihomoravského kraje byla aktivována krizová linka, s nabídkami se zde prosím obracejte na telefon 800 129 921. ( https://www.hzscr.cz/clanek/nabidku-pomoci-obcim-zasazenym-tornadem-volejte-na-800-129-921.aspx )

.

Děkujeme za pochopení.

Autor: kpt. Ing. Pavel Řezníček – HZS Zlínského kraje

vytisknout  e-mailem