HZS Kraje Vysočina  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Na dálnici shořel přívěs i s dodávkou

Škodu ve výši 625.000 Kč za sebou zanechal noční požár přívěsu a dodávky na 101. km dálnice D1 ve směru na Prahu. Při požáru ani samotném zásahu nebyl nikdo zraněn. Hlášení o požáru přijalo Krajské operační a informační středisko Hasičského záchranného sboru Kraje Vysočina ve 23:19 hod. K požáru vyjely jednotky profesionálních hasičů ze stanic Jihlava a Humpolec. Velmi duchapřítomně se zachoval řidič kamionu. Když zpozoroval požár, okamžitě zastavil a hořící přívěs od vozidla odpojil. Sám se také snažil požár hasit. Proti plamenům však neměl šanci. V době příjezdu hasičů na místo události byl požárem zasažen přívěs i převážená dodávka. Hasiči na likvidaci požáru nasadili několik vodních proudů. Ve 23:41 hod se jednotkám podařilo požár lokalizovat a o deset minut později zcela zlikvidovat. Příčinou požáru byla technická závada na brzdách. 

Škodu ve výši 625.000 Kč za sebou zanechal noční požár přívěsu a dodávky na 101. km dálnice D1 ve směru na Prahu. Při požáru ani samotném zásahu nebyl nikdo zraněn.

Hlášení o požáru přijalo Krajské operační a informační středisko Hasičského záchranného sboru Kraje Vysočina ve 23:19 hod. K požáru vyjely jednotky profesionálních hasičů ze stanic Jihlava a Humpolec.

Velmi duchapřítomně se zachoval řidič kamionu. Když zpozoroval požár, okamžitě zastavil a hořící přívěs od vozidla odpojil. Sám se také snažil požár hasit. Proti plamenům však neměl šanci.

V době příjezdu hasičů na místo události byl požárem zasažen přívěs i převážená dodávka. Hasiči na likvidaci požáru nasadili několik vodních proudů. Ve 23:41 hod se jednotkám podařilo požár lokalizovat a o deset minut později zcela zlikvidovat.

Příčinou požáru byla technická závada na brzdách.

Požár přívěsu s dodávkou na D1.jpg


-ph-

vytisknout  e-mailem