HZS Jihočeského kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Mladý záchranář v akci – jdeme do finále

240 dětí v 48 týmech se letos přihlásilo do již tradiční soutěže HZS Jihočeského kraje – Mladý záchranář v akci. Soutěž jsme stejně jako v posledních letech propojili s kolegy od policie a i letos pokračujeme v hasičsko-policejním trendu. 

Soutěž odstartovala na jaře zadáním prvních úkolů prostřednictvím sociální sítě facebook a webových stránek HZS Jihočeského kraje. Další úkoly pak následovaly vždy po přibližně 14 dnech. Jeden z úkolů byl vždy hasičský, druhý policejní.

V průběhu prvního kola musely týmy splnit celkem 8 úkolů. Děti plnily, vypracovávaly, tvořily, malovaly, zjišťovaly... Všechny týmy byly úžasné, šikovné, obrovsky oceňujeme jejich snahu, kreativitu a vůbec zájem o hasičskou a policejní práci

V květnu jsme pak první základní kolo uzavřeli. Do druhého finálového kola postoupilo pět nejlepších týmů v mladší kategorii (první stupeň ZŠ) a pět nejlepších týmů v kategorii starších žáků (druhý stupeň ZŠ).

Finálové kolo se bude konat v areálu největší jihočeské profesionální stanice na Pražské třídě v Českých Budějovicích ve středu 15. června od 9 hodin.

Soutěžní týmy zde budou řešit fiktivní zásah, a to od reálného nahlášení mimořádného události až třeba po vyšetření příčiny vzniku „požáru“. Děti budou muset prokázat fyzickou zdatnost, schopnost rychle a správně se rozhodovat, ale zároveň musí mít i teoretické znalosti. V duchu inovace budou děti chvíli hasiči, chvíli policisté.

Přijměte pozvání na naši prestižní a v celé republice jedinečnou soutěž!!!

Facebookový odkaz na soutěž - zde

Soutěž na stránkách HZS Jihočeského kraje - zde

Odkazy do noveho okna

Mladý záchranář v akci

Mladý záchranář v akci 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem