HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Mladý záchranář Teplice 2019

V úterý 28. 5. 2019 se na stanici Hasičského záchranného sboru Ústeckého kraje, územním odboru Teplice, konal již 9. ročník okresní soutěže Mladý záchranář 

Mladý záchranář Teplice (2).JPGMladý záchranář Teplice (2).JPGSoutěže se zúčastnila čtyřčlenná družstva, složená z žáků 6. - 8. tříd ze 14 základních škol okresu Teplice. Žáci se při plnění jednotlivých disciplín vžili do práce hasičů, policistů a záchranářů. Prověřili tak svou fyzickou kondici, logické myšlení a znalosti z oblasti požární ochrany, ochrany obyvatelstva, zdravovědy a dopravních předpisů. Zvítězilo družstvo ZŠ a MŠ Žalany, před družstvem ZŠ Buzulucká, třetí byli žáci ze ZŠ Bílá cesta.
Na organizaci soutěže se kromě příslušníků Hasičského záchranného sboru Ústeckého kraje, územního odboru Teplice podílely tyto organizace: Oblastní spolek Českého červeného kříže Teplice, MěP Teplice, MěP Dubí, Policie ČR, ZZS Ústeckého kraje, Statutární město Teplice, Město Bílina, Město Krupka a Město Duchcov.

HZS Ústeckého kraje a Sportovní klub hasičů Ústeckého kraje děkují sponzorům a mediálním partnerům, kterými jsou Město Bílina, Statutární město Teplice, Severočeské vodovody a kanalizace a.s. Teplice, HET s.r.o., TEPLICKÝ deník, LOUDA AUTO a.s., Bohemia Healing Marienbad Waters a.s., Ústecký kraj, za podporu těchto aktivit.
Akci podpořil Ústecký kraj. https://www.kr-ustecky.cz/krajsky-urad-usteckeho-kraje/ds-66206

Odkazy do noveho okna

Mladý záchranář Teplice (5)

Mladý záchranář Teplice (5) 

Detailní náhled

Mladý záchranář Teplice (4)

Mladý záchranář Teplice (4) 

Detailní náhled

Mladý záchranář Teplice (3)

Mladý záchranář Teplice (3) 

Detailní náhled

Mladý záchranář Teplice (2)

Mladý záchranář Teplice (2) 

Detailní náhled

Mladý záchranář Teplice (1)

Mladý záchranář Teplice (1) 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem