HZS Plzeňského kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Mistrovství ČR Hasičského záchranného sboru ČR a družstev sborů dobrovolných hasičů Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska v požárním sportu 2012

Ve dnech 31. srpna - 1. září 2012 se v Uherském Hradišti a Uherském Brodě koná 41. Mistrovství ČR v požárním sportu družstev HZS ČR a 59. Mistrovství Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska v požárním sportu, za účasti reprezentace Slovenské republiky, České hasičské jednoty a Moravské hasičské jednoty.  

Pořadatelem soutěže je Ministerstvo vnitra – generální ředitelství HZS ČR, HZS Zlínského kraje, Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska a Sportovní klub hasiči Zlín. Nejlepší sportovci a sportovkyně z řad profesionálních i dobrovolných hasičů budou od pátku do neděle bojovat o prestižní tituly na Atletickém stadionu v Uherském Hradišti. V pátek proběhne také soutěž ve výstupu do 4. podlaží cvičné věže v areálu stanice HZS Zlínského kraje, Uherský Brod.

Toto specifické sportovní odvětví má nejen ve světě, ale i u nás stále větší oblibu jak mezi profesionálními hasiči, tak i dobrovolnými hasiči. Každoročním vyvrcholením je mistrovství ČR v požárním sportu družstev Hasičského záchranného sboru ČR a mistrovství ČR družstev Sboru dobrovolných hasičů obcí. Letos proběhne již druhé společné mistrovství jak profesionálních, tak dobrovolných hasičů.
 
Aktuální informace o mistrovství jsou pravidelně zveřejňovány na webových stránkách:http://mcr2012.hzszlk.eu
Více o požárním sportu naleznete na webových stránkách:http://www.hzscr.cz/clanek/pozarni-sport-439064.aspx

plakát.png

vytisknout  e-mailem