HZS hlavního města Prahy  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Tiskový mluvčí pražských hasičů Martin Kavka se umístil mezi pěti nejlepšími mluvčími v Česku

Tiskový mluvčí pražských hasičů Martin Kavka postoupil mezi pět nejlepších mluvčích v Česku a dostal se do finále ankety Mluvčí roku 2018.

Ocenění Mluvčí roku v roce 2018 společně vyhlašují Asociace public relations agentur (APRA) a PR Klub. Cílem je ocenit profesionály a upozornit na náročnou profesi tiskového mluvčího.

Tiskové mluvčí nominovali odborníci z médií a public relations. Odborná porota složená ze zástupců médií a odborníků na komunikaci a public relations vybrala z nominovaných 10 postupujících. Ti byli vyzváni k vyplnění odborného dotazníku. Po jejich vyhodnocení vybrala porota 5 finalistů, kteří byli oceněni na slavnostním večeru České ceny za public relations dne 14. června 2018 v posledním patře budovy CITY TOWER v Praze. 

"Beru to jako ocenění pro celý pražský hasičský sbor. Děkuji za důvěru řediteli pražských hasičů Romanu Hlinovskému, celému vedení a všem kolegům ve sboru. Speciálně bych poděkoval Kateřině Suchánské, která mě občas zastoupí a všem kolegům z operačního střediska. Nesmím zapomenout na kolegy z oddělení dokumentace a zjišťování příčin požárů", říká Martin Kavka. 

Mluvčí roku je oborovým oceněním. Porotci hodnotili v první řadě profesionalitu mluvčího. Jeho schopnost předat informace a strategické dovednosti při přípravě a nastavování celého komunikačního rámce. Významnou roli v hodnocení hrála i odborná znalost médií a cílových skupin, resp. znalost segmentu, který mluvčí reprezentuje. 

Do širšího výběru TOP 10 postoupil také tiskový mluvčí HZS Jihomoravského kraje Jaroslav Mikoška a tisková mluvčí HZS Jihočeského kraje Vendula Matějů, která byla na slavnostním večeru oceněna za záchranu života.
 

Odkazy do noveho okna

IMG_0177

IMG_0177 

Detailní náhled

IMG_2456

IMG_2456 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem