HZS Královéhradeckého kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Pondělní dopravní nehody

Hasiči v Královéhradeckém kraji zaznamenali v pondělí 12. 7. 2021 celkem 26 událostí, z toho 8 dopravních nehod.
 

ÚZEMNÍ ODBOR HRADEC KRÁLOVÉ

Hradec Králové – dopravní nehoda – 05:54
O tragické dopravní nehodě informujeme zde: https://www.hzscr.cz/clanek/tragicka-nehoda-v-hradci-kralove.aspx
 

Sadová – dopravní nehoda – 10:28
U dopravní nehody dvou osobních vozidel a dodávky zasahovali profesionální hasiči ze stanice Hořice a HZSP ČEPRO a.s. Cerekvice nad Bystřicí. Posádky vozidel zkontrolovali zdravotničtí záchranáři, dvě osoby byly následně převezeny do nemocnice. Hasiči zajistili místo zásahu, z jednoho vozidla unikla chladicí kapaliny. Jednotky řídily v místě nehody provoz, následně se postaraly o odstranění následků nehody.

Nový Bydžov – dopravní nehoda – 17:43
Do části Chudonice mířili profesionální hasiči z Nového Bydžova, na Revoluční třídě došlo ke střetu osobního vozidla s cyklistou. Jedné zraněné osobě poskytla jednotka první předlékařské ošetření, následně byl pacient převezen posádkou zdravotnické záchranné služby do nemocnice.

ÚZEMNÍ ODBOR NÁCHOD

Jaroměř – dopravní nehoda – 12:06
V ulici Na Cihelnách na silnici č. 37 zasahovala profesionální jednotka hasičů z Jaroměře, odstranila zde následky dopravní nehody dvou osobních automobilů. Vozidla se střetla před přechodem pro chodce. Zdravotnická záchranná služba prohlédla na místě dvě osoby, jedna z nich byla poté transportována do nemocnice. Hasiči zabezpečili místo zásahu a postarali se o úklid vozovky od uniklých provozních kapalin.

Jaroměř – dopravní nehoda – 13:14
Nedaleko místa předchozí dopravní nehody zasahovali profesionální hasiči z Jaroměře u další události, opět u střetu dvou osobních vozidel u křižovatky s ulicí Velichovskou. Nehoda se obešla bez zranění. Hasiči zajistili místo zásahu a zkontrolovali, zda z vozidel neunikají provozní kapaliny. Auta pak jednotka odstavila mimo komunikaci a místo nehody uklidila.

ÚZEMNÍ ODBOR RYCHNOV NAD KNĚŽNOU

České Meziříčí – dopravní nehoda – 10:49
V ulici Malé meziříčí zasahovali profesionální hasiči z Dobrušky a JSDH Černilov u nehody osobního vozidla. Auto mělo narazit do stromu, jedna osoba byla při nehodě zraněna. Jednotky zajistily místo zásahu a provedly úklid komunikace.

Opočno – dopravní nehoda – 15:01
Na silnici č. 304 mezi obcí Přepychy a Opočnem havaroval osobní automobil, který zůstal stát převrácený na střechu na silnici a tvořil překážku v provozu. Na místo události byli vysláni profesionální hasiči z Dobrušky a JSDH Opočno. Jeden člověk byl zraněn. Hasiči zajistili havarovaný vůz, převrátili jej zpět na kola a umístili mimo vozovku, k úniku provozních kapalin nedošlo.

Bílý Újezd – dopravní nehoda – 17:04
Nehoda osobního automobilu se stala na silnici č. 14 v obci Bílý Újezd. Osobní vozidlo narazilo do vleku před ním, jedna osoba byla předána do péče zdravotnické záchranné služby. Na místě zasahovala profesionální jednotka ze stanice Dobruška a JSDH Solnice. Hasiči zajistili místo zásahu, zajistili nabourané vozidlo proti vzniku požáru, uniklé provozní kapaliny zasypali sorbentem a postarali se o úklid místa nehody.


Dopravní nehoda osobního vozidla u OpočnaDopravní nehoda osobního vozidla u Opočna



Martina Götzová, tisková mluvčí

FOTO: HZS Královéhradeckého kraje

Odkazy do noveho okna

DN Bílý Újezd

DN Bílý Újezd 

Detailní náhled

DN České Meziříčí (1)

DN České Meziříčí (1) 

Detailní náhled

DN České Meziříčí (2)

DN České Meziříčí (2) 

Detailní náhled

DN Jaroměř, Na Cihelnách

DN Jaroměř, Na Cihelnách 

Detailní náhled

DN HK, Koutníkova

DN HK, Koutníkova 

Detailní náhled

DN Opočno (1)

DN Opočno (1) 

Detailní náhled

DN Opočno (2)

DN Opočno (2) 

Detailní náhled

DN Opočno (3)

DN Opočno (3) 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem