HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Bouřka

27.4. od 18:00 do 21:12 vyjely hasičské jednotky v Ústeckém kraji k devíti zatopeným místům, kde pročisťovaly kanály a čerpaly vodu. 

Ilistrační foto čerpání.jpgilustrační foto čerpání.jpg
28. dubna
Dvě události byly hlášeny v okresu Chomutov, jedna v okresu Most, jedna v okresu Louny čtyři v okresu Ústí nad Labem a jedna v okresu Litoměřice. V 18:26 čerpala jednotka SDH Strupčice vodu na zahradě v Strupčicích. V 18:58 čerpala jednotka HZS ÚK ze stanice Most zatopenou chodbu a další společné prostory v domě na třídě Budovatelů v Mostě. V 19:10 jednotka SDH Postoloprty čerpala vodu v obci Výškov. V 19:27 pročistila jednotka HZS ÚK ze stanice Ústí nad Labem kanálovou vpusť, aby odtekla voda ze zatopeného viaduktu u mostu Edwarda Beneše. V 19:31 pročistily jednotky HZS ÚK ze stanice Ústí nad Labem a SDH Chlumec koryto potoka v Chlumci, aby se voda nerozlévala. Ve 20:21 pročistila jednotka SDH Povrly koryto potoka v Povrlech. Ve 21:06 pročistila jednotka HZS ÚK ze stanice Ústí nad Labem kanál v Žižkově ulici v Ústí nad Labem, kde se nahromadilo 15 cm vody. V 21:12 jednotka HZS ÚK ze stanice Štětí odčerpala vodu ze zatopeného viaduktu ve Štětí.
V 19:52 vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Lovosice a dobrovolná jednotka Třebívlice k požáru dutého stromu zasaženého bleskem v Třebívlicích. Požár byl zlikvidován v 22:25.
 

vytisknout  e-mailem