HZS Pardubického kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Memoriál Bohuslava Šulce – večerní soutěž v požárním útoku

Po delší pauze je tu opět čas na tradiční večerní soutěž v požárním útoku, která je věnovaná skvělému profesionálnímu hasiči, který opustil řady hasičů v roce 2019 ve věku 68 let.

Bohuslav Šulc měl velkou zásluhu na výstavbě požární stanice Seč. Výstavbě se věnoval se 100 % nasazením a stanici Seč vedl celých 20 let.

Z jeho iniciativy se vybudovalo na požární stanici zázemí pro nácvik disciplín v požárním sportu. Až do konce své kariéry u profesionálních hasičů se aktivně zapojoval do odborné přípravy velitelů a strojníků JSDH obcí.  Velmi se také podílel na preventivně-výchovné činnosti. Byl skvělým a nezapomenutelným moderátorem řady společenských akcí a soutěžních klání pořádaných nejen hasičským záchranným sborem a skvěle vždy moderoval i soutěž NOČNÍ SEČ.

Hasičský záchranný sbor Pardubického kraje, územní odbor Chrudim pořádá v pátek 19. srpna 2022 od 20 hodin na požární stanici Seč.

Mezi sebou si to ´rozdají´ družstva dobrovolných hasičů nejen z Pardubického kraje. Tento druh soutěže je pro závodníky ztížen minimálním osvětlením, což klade velké nároky na přesnost práce s hasičskou technikou.

Kdo již na soutěž zavítal, moc dobře ví, že noční atmosféra dodává soutěži netradiční náboj napětí a celá akce je pro přítomné diváky velmi atraktivní. V Seči u Chrudimi je vždy organizátory soutěže připravena perfektní trať a zázemí pro celou soutěž. Samotný závod přináší spoustu zajímavých okamžiků, někdy selhání techniky i některých družstev.

por. Bc. Vendula Horáková, tisková mluvčí

Odkazy do noveho okna

Memoriála Bohuslava Šulce

Memoriála Bohuslava Šulce 

Detailní náhled

Memoriála Bohuslava Šulce1

Memoriála Bohuslava Šulce1 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem