HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Malý Soptík Louny, Žatec, Podbořany

Letos se konal již sedmý ročník. 

DSC_0044.JPGDSC_0044.JPG7. ROČNÍK SOUTĚŽE MALÝ SOPTÍK 2018 se konal opět na Výstavišti v Lounech.
Již 7. ročník soutěže „Malý soptík“ pořádal Hasičský záchranný sbor Ústeckého kraje, územní odbor Žatec ve spolupráci s Policií ČR a za finanční podpory Města Loun na Výstavišti v Lounech. Soutěž zahájila za Hasičský záchranný sbor, územní odbor Žatec kpt. Bc. Radka Brunclíková a starosta města Loun pan Radovan Šabata. Letos byl o soutěž Malý soptík velký zájem.  Zúčastnilo se jí 16 čtyřčlenných družstev předškoláků z MŠ Loun, Dobroměřic a Lenešic.
Děti soutěžily v různých dovednostních a fyzických disciplínách - dálková doprava vody, stříkání ze džberové stříkačky na cíl, dopravní výchova a požární ochrana. Zlaté a stříbrné medaile si odnesli předškoláci z MŠ Lenešice.  Bronzové medaile patřily předškolákům z MŠ V Domcích Louny.  Poháry a věcné ceny jim předali zástupci Hasičského záchranného sboru a Policie ČR. Ostatní soutěžící však také neodešli s prázdnou, byli oceněni drobnými cenami a propagačními předměty.
Soutěž byla obohacena ukázkami výcviku psů Policie ČR Louny.
Napsala: kpt. Bc. Radka Brunclíková, foto: nprap. Petr Kubiska


DSC_0916.JPGDSC_0916.JPGSlon „HUGO“ přivítal děti na 7. ročníku soutěže MALÝ SOPTÍK 2018 v Žatci.
Předškoláci z MŠ ze Žatce, Nového Sedla, Liběšic a Měcholup soutěžili v prostorách Chrámu chmele a piva v Žatci, kde pro ně Hasičský záchranný sbor Ústeckého kraje, územní odbor Žatec uspořádal již 7. ročník soutěže Malý Soptík  2018 ve spolupráci s Policií ČR, Městské policie Žatec a za finanční podpory Města Žatce.
Soutěž zahájila povzbudivými slovy starostka města Žatce Mgr. Zdenka Hamousová v doprovodu nového maskota HZS Ústeckého kraje slona „HUGA“, ze kterého měly děti velikou radost.
Celkem 12 družstev předškoláků soutěžilo v různých disciplínách - dálková doprava vody, stříkání ze džberové stříkačky na cíl, dopravní výchova a požární ochrana. Zlatý pohár si odnesli předškoláci z MŠ Mašinka Žatec, stříbro vybojovalo druhé družstvo předškoláků z MŠ Mašinka Žatec a bronzové medaile patřili předškolákům z MŠ Otakara Březiny Žatec.
Poháry, medaile a další věcné ceny dětem předali zástupci Hasičského záchranného sboru, slon „HUGO a příslušníci Policie ČR Louny a Městské policie Žatec. Ostatní soutěžící však také neodešli s prázdnou, byli oceněni drobnými cenami a propagačními předměty Hasičského záchranného sboru a Policie ČR.
Poděkování patří i zastupujícímu řediteli Chrámu chmele a piva Ing. Ondřejovi Baštýřovi za vstřícný přístup při konání výše uvedené soutěže v prostorách Chrámu chmele a piva v Žatci.
Napsala: kpt. Bc. Radka Brunclíková, foto: nprap. Petr Kubiska

P1015766.JPGP1015766.JPG7. ROČNÍK SOUTĚŽE MALÝ SOPTÍK 2018 v Podbořanech.
Slon „HUGO“ přivítal předškoláky z mateřských škol na 7. ročníku soutěže MALÝ SOPTÍK 2018 v prostorách zahrady Domu dětí a mládeže v Podbořanech. Zde pro ně Hasičský záchranný sbor Ústeckého kraje, územní odbor Žatec ve spolupráci s Policií ČR a za finanční podpory Města Podbořan připravil zábavné dopoledne.
Soutěž zahájili za Hasičský záchranný sbor, územní odbor Žatec kpt. Bc. Radka Brunclíková a za město Podbořany pan Karel Žežulka. Děti soutěžily v různých disciplínách - dálková doprava vody, stříkání ze džberové stříkačky na cíl, dopravní výchova a požární ochrana. Zlato vybojovaly předškoláci z MŠ Hlubanská, stříbro si odnesly předškoláci z MŠ Bří Čapků a bronzové medaile patřili předškolákům opět z MŠ Bří Čapků. Medaile a věcné ceny dětem předali zástupci Hasičského záchranného sboru, územního odboru Žatec, Policie ČR a Města Podbořany.  Ostatní soutěžící však také neodešli s prázdnou, byli oceněni drobnými cenami a propagačními předměty.

Napsala: kpt. Bc. Radka Brunclíková, foto: por. Ing. Lukáš Klíma

Akce proběhly za finanční podpory Ústeckého kraje.

Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem