HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Malotraktor v řece v Roudnici nad Labem a další zásahy

3.8. 2:28 Jednotka HZS ÚK ze stanice Roudnice nad Labem vyjela na žádost Policie ČR do ulice Pod Katovnou v Roudnici nad Labem, kde spadl malotraktor do řeky Labe.  

Malotraktor byl asi v třímetrové hloubce. S majitelem a policií bylo dohodnuto, že jednotka přijede na místo ráno, aby asistovala při vytažení malotraktoru z vody. Jednotka k asistenci vyjela v 8:16. Na místo přijel objednaný jeřáb a potápeči. Hasiči instalovali okolo místa záchytnou stěnu, kdyby došlo při vytahování vozidla k úniku ropných látek. Záchytná stěna byla zrušena v 10:16, žádné ropné látky neunikly.
Územní odbor Děčín
Dítě zavřené v koupelně
2.8. 21:33 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že v bytě v Rkovnické ulici v Děčíně je dítě v koupelně, která má zaseknuté dveře. Na místo vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Děčín. Dveře nešly otevřít, hasiči vnikli do koupelny za použití speciálního nářadí. Dídě bylo v pořádku.
Územní odbor Litoměřice
Požár lesního porostu
2.8. 14:20 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že v lese u Helfenburku nedaleko obce Úštěk – Ostré jsou vidět plameny. K požáru vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Úštěk a dobrovolní hasiči z Lovečkovic a Liběšic. Místo bylo pro těžkou techniku nepřístupné, hasiči natahovali 200m dlouhé hadicové vedení vody. Jednalo se o požár hrabanky a borůvčí na ploše 50x50m. Jednotky požár lokalizovaly v 15:03 a zlikvidovaly v 16:05.
 

vytisknout  e-mailem