HZS Královéhradeckého kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Krizový štáb si prohlédl kontejner nouzového přežití

Praktická ukázka kontejneru nouzového přežití HZS Královéhradeckého kraje proběhla v rámci odborné přípravy Krizového štábu ORP Broumov. 

V rámci projektu „Efektivní veřejná správa ve městě Broumov“  proběhla v pátek 13. září 2019 odborná příprava členů Krizového štábu ORP Broumov na téma „Zvládnutí krizové situace -součinnost se složkami integrovaného záchranného systému, regulační opatření v systému hospodářských opatření pro krizové stavy“. Po bloku přednášek na téma krizové situace a ochrana obyvatelstva byla členům krizového štábu ORP provedena praktická ukázka kontejneru nouzového přežití HZS Královéhradeckého kraje.

Rozvinutí kontejneru provedli příslušníci jednotek sboru dobrovolných hasičů měst Broumov a Meziměstí, kteří prošli zdokonalovacím kurzem „Technik ochrany obyvatelstva“, a jsou pro tuto činnost předurčeni. Po zpohotovení kontejneru se členové Krizového štábu ORP Broumov seznámili s jeho využitím, v tomto případě jako stravovacím zázemím, a prakticky ho vyzkoušeli při výdeji teplé stravy. Následně byla provedena ukázka techniky všech složek IZS (HZS, PČR, Městské policie, ZZS a JSDH měst), která byla přístupna pro školy a veřejnost.

Autor: nprap. Ladislav Horník
FOTO: KŠ ORP Broumov, JSDH Broumov

Broumov (2).jpg

Odkazy do noveho okna

Broumov (1)

Broumov (1) 

Detailní náhled

Broumov (2)

Broumov (2) 

Detailní náhled

Broumov (3)

Broumov (3) 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem