HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Kouř z dýmovnice v Klášterci nad Ohří, požáry zahradních chatek v Ústí nad Labem a Petrohradu.

Hasiči v kotelně domu v Klášterci nad Ohří našli místo požáru dýmovnici proti škůdcům.  

27. listopadu 2013
Územní odbor Chomutov
Kouř z dýmovnice
27.11. 15:17 Na linku tísňového volání byl oznámen kouř valící se z kotelny domu v Budovatelské ulici v Klášterci nad Ohří. Na míso vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Klášterec nad Ohří. Chodba domu byla plná kouře. Hasiči ale zjistili, že je to kouř z dýmovnice na hubení škůdců.
Územní odbor Ústí nad Labem
Požár zahradní chatky
27.11. 13:14 Na linku tísňového volání byl oznámen požár zahradní boudy v Habrovické ulici v Ústí nad Labem – Všebořicích. K požáru vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Ústí nad Labem. Hořela malá zahradní chatka. Hasiči požár zlikvidovali dvěma vodními proudy v 13:51. Příčinou požáru byla špatná instalace kamen a kouřovodu. Na místě byla udělena bloková pokuta.
Územní odbor Žatec
Požár dřevěné zahradní chatky
27.11. 2:06 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že za Petrohradem ve směru na Chotěšov okres Louny jsou vidět plameny z dřevěného domku. K požáru vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Podbořany a dobrovolné jednotky z Petrohradu a Kryr. Hořela dřevěná zahradní chatka na ploše 5x6m. Uvnitř nikdo nebyl. Hasiči boudu rozebrali a požár zlikvidovali v 3:36. Škoda nebyla stanovena, majitel objektu nebyl zjištěn.

vytisknout  e-mailem