HZS Libereckého kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Konec roku se neobešel bez dopravních nehod

Ani konec roku se neobešel bez dopravních nehod. Dnes dopoledne vyjížděli hasiči z Tanvaldu (ohlášeno v 10:13 hodin) k dopravní nehodě dvou osobních aut, která se střetla v Albrechticích v Jizerských horách. 

Na místo události vyjela okamžitě profesionální jednotka z Tanvaldu a dobrovolná jednotka z Desné. Po příjezdu hasičů na místo bylo průzkumem zjištěno, že nebude nutné vyproštění osob z havarovaných vozidel, které se to dobou již nacházely z vozidel venku. Hasiči zajistili místo události, provedli protipožární opatření a zraněné osoby, mezi kterými byli tři děti a dva dospělí, předali k ošetření Zdravotní záchranné službě. Komunikace byla po celou dobu zásahu kompletně neprůjezdná. V 11:22 hodin byla komunikace zprůjezdněna alespoň z poloviny a doprava řízena kyvadlově.

Vážná dopravní nehoda se stala také včera opět v Jablonci nad Nisou v Obci Rádlo (ohlášeno ve 14:22 hodin), kde se střetly dva osobní automobily. Tato dopravní nehoda si vyžádala tři zraněné dospělé osoby a jedno dítě. Všechny osoby se před příjezdem jednotek na místo nacházely již mimo vozidla. Hasiči zajistili místo události, provedli protipožární opatření a usměrňovali dopravu, která tou dobou byla v místě průjezdná. Zasahovala profesionální jednotka z Jablonce nad Nisou.

Autor: por. Bc. Lucie Hložková

Foto: HZS LK

DN Albrechtice v JHDN Albrechtice v JH

Dopravní nehoda RádloDopravní nehoda Rádlo

vytisknout  e-mailem