HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Kamion v příkopu u Františkova nad Ploučnicí, falešný poplach kvůli maketě ocasního křídla ultralehkého letadla a další zásahy.

Hasiče může zaměstnat těžká dopravní nehoda nebo také falešný poplach kvůli šikovným recesistům. 

Územní odbor Děčín
Kamion v příkopu
28.8. 8:05 Na linku tísňového volání byl oznámen nebezpečně nakloněný kamion na silnici mezi obcemi Šachov a Františkov nad Ploučnicí. Na místo vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Děčín. Hasiči kamion s nákladem dřevěných palet zajistili do příjezdu vyprošťovacího vozidla.
Územní odbor Litoměřice
Vytažení psa z řeky
27.8. 18:23 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že ustavidla vodárny Mondi ve Štětí je topící se pes. Na místo vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Štětí. Pes byl zaklíněn pod stavidlem a nemohl ven. Hasiči pomocí heveru a páčidel prostor rozšířili a psa, který byl naživu, vytáhli v 18:35.
Územní odbor Žatec
Dopravní nehoda
27.8. 15:43 Jednotka HZS ÚK ze stanice Podbořany vyjela na žádost Policie ČR k dopravní nehodě v Podbořanech. Při nehodě byli čtyři lidé zraněni. Na místě zasahovaly tři sanitky zdravotnické záchranné služby a vrtulník letecké záchranné služby. Hasiči provedli protipožární opatření, z auta nic neunikalo, a v 16:45 odjeli na základnu.
Územní odbor Litoměřice
Falešný polach
27.8. 14:07 Jednotka HZS ÚK ze stanice Litoměřice vyjela na žádost Policie ČR k obci Travčice, kde mělo údajně havarovat ultralehké letadlo. Jednalo se o mokřinu, z níž vyčuhovalo ocasní křídlo. Když se hasiči pomocí hliníkového člunu dostali k místu blíže, zjistili, že jde o maketu. Foto: Michal Horner HZS ÚK
maketa křídla2.jpgmaketa křídla2.jpg

maketa křídla3.jpgmaketa křídla3.jpg
maketa křídla4.jpgmaketa křídla4.jpg

vytisknout  e-mailem