HZS Moravskoslezského kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Kamion v noci zastavil provoz na 320,5 km dálnice D1 ve směru na Ostravu

Nehoda kamionu, dvou osobních vozidel a dodávky, zastavila provoz na 320,5 km dálnice D1 ve směru na Ostravu. Nehoda se obešla bez větších zranění, kamion však zůstal stát přes všechny pruhy dálnice. Na místě zasahovaly i jednotky z Olomouckého kraje. 

Operační středisko hasičů obdrželo informaci o nehodě na dálnici D1 v pondělí 19. prosince 2022 ve 23:17 hod. Na místo události vyrazili profesionální hasiči ze stanice Nový Jičín a dobrovolní kolegové z Oder. Jelikož byla událost na pomezí dvou krajů, byli na místo vysláni i profesionální a dobrovolní hasiči z Olomouckého kraje, konkrétně z Hranic.  

Na hasiče po příjezdu na místo události čekal kamion, který kompletně blokoval dopravu ve směru na Ostravu, spolu s ním havarovaná dvě osobní vozidla a jedna dodávka. Celkem ve vozidlech cestovalo 12 osob. Čtyři osoby utrpěly lehké oděrky, které na místě ošetřila záchranná služba.

Během celého zásahu, včetně vyprošťování kamionu, které trvalo několik hodin, a následném odklízení zbylých havarovaných vozidel, byla dálnice uzavřená. Hasiči asistovali soukromé firmě při vyprošťování kamionu. Dopravu a objízdnou trasu řídila policie. Jednotky hasičů se vrátily na své základny krátce před pátou hodinou ranní.

Odkazy do noveho okna

Nehoda_D1_kamion_3_vozidla

Nehoda_D1_kamion_3_vozidla 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem