HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Jiří Kroupa, velitel mosteckého družstva v soutěži ve vyprošťováná zraněných osob z havarovaných vozidel nejlepším velitelem soutěže.

Soutěžní družstvo HZS Ústeckého kraje z Územního odboru Most bylo třetí v soutěži Memoriálu JUDr. Františka Kohouta v Praze. 

Jiří Kroupa velitel družstva Mostu.jpgJiří Kroupa velitel družstva Mostu.jpg
Příslušní k HZS Ústeckého kraje z požární stanice Most Jiří Kroupa se stal nejlepším velitelem zásahu. O jeho prvenství rozhodli rozhodčí v soutěži ve vyprošťování zraněných osob z havarovaných vozidel Memoriálu JUDR. Františka Kohouta, který se konal 6.10. 2012 v Praze.
Z patnácti soutěžních družstev z České republiky a Slovenska se jednotka HZS ÚK z Územního odboru Most umístila na třetím pozici. Její velitel Jiří Kroupa vyhrál titul Nejlepší velitel zásahu, protože podle porotců nejlépe zvládl nejen taktiku, ale ze všech velitelů soutěžních družstev byl nejlepší i v reakcích na vzniklé situace.
Jiří Kroupa k tomu řekl, že cenu pro nejlepšího velitele zásahu bere jako ocenění celého družstva ve složení: Vojtěch Dvořák, Karel Šíma a Lukáš Rosenkranz, které pracovalo velice sehraně.
Zdroj: Požáry CZ
 
Odkazy do noveho okna

Jiří Kroupa velitel družstva Mostu

Jiří Kroupa velitel družstva Mostu 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem