HZS Jihomoravského kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Jednotky zasahovaly u nehody v Kyjově

Dnes krátce před polednem jsme vyslali jednotky k vážné dopravní nehodě tří osobních vozidel v Kyjově. Jedna žena při ní zemřela, dva muži se těžce zranili. Ulice Boršovská byla téměř pět hodin uzavřena. 

Operační středisko vyslalo k události profesionální jednotku z Kyjova a dobrovolnou jednotku s předurčeností na zásahy u dopravních nehod ze Žarošic. Při příjezdu bylo zřejmé, že se jedná o střet tří osobních vozidel. V každém cestoval pouze řidič. Na místě přistál vrtulník s posádkou ZZS a policie ulici Boršovská uzavřela a dopravu odkláněla.

Hasiči z jednoho vozidla vyprostili pomocí hydraulického zařízení zraněného muže. Další dva účastníky nehody nebylo potřeba vyprošťovat. Dále se jednotky podílely na poskytování první pomoci a asistovali záchranné službě při resuscitaci řidičky jednoho z vozidel. Přes veškeré úsilí se ženu nepodařilo zachránit a svým zraněním na místě podlehla.

Hasiči zajistili prostor proti vzniku požáru a po zadokumentování nehody pomohli s odklizením vraků a úklidem komunikace. Poslední jednotka z místa odjela o půl páte odpoledne.

Jaroslav Mikoška | HZS JmK

Odkazy do noveho okna

PHO_131T-2019_08_12-37717470

PHO_131T-2019_08_12-37717470 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem