Hasičský záchranný sbor České republiky  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Je tady 12. ročník soutěže "Dávají za nás ruku do ohně"

11. 2. 2020 (MF) - U příležitosti Evropského dne tísňové linky 112 vyhlašuje MV – generální ředitelství Hasičského záchranného sboru České republiky již 12. ročník soutěže v rámci projektu „Dávají za nás ruku do ohně“. 

Jako každoročně je maskotem projektu dráček Záchranáček. Ten si klade za cíl připomínat zásady požární prevence, seznamovat s principy ochrany obyvatelstva a informovat o všech důležitých činnostech, které hasiči vykonávají.

Letošní soutěž, která se opět koná pod záštitou generálního ředitele Hasičského záchranného sboru České republiky, generálporučíka Ing. Drahoslava Ryby, se nese v duchu oslav. Hasičský záchranný sbor České republiky letos slaví 20. výročí svého působení v novém krajském uspořádání.  

Obrázek do textu.png

Co byste popřáli hasičům do dalších let? Téma letošního ročníku soutěže je: „Pošlete nám co nejoriginálnější přání k 20. výročí.“

Můžete posílat textová přání, obrázky, zvukové záznamy i videa. Necháme to na Vaší fantazii a kreativitě, která vám rozhodně nechybí, jak jsme se mohli přesvědčit v předchozích ročnících soutěže, kdy jste nám posílali například obrázky hasičské techniky budoucnosti, komiksy, pohádky, básničky a mnoho jiných vašich děl s hasičskou tematikou.

Soutěžící jsou rozděleni do sedmi kategorií. Od nejmenších dětí z mateřských škol po dospělé. Nezapomněli jsme samozřejmě ani na dobrovolné a profesionální hasiče. Novinkou letošního ročníku je, že jsme přidali kategorii „Kolektiv“. Uzávěrka soutěže je 30. června 2020.  O vítězích rozhodne odborná porota a vítězové od nás získají krásné odměny.

Plakát k soutěži, přihlášku do soutěže včetně pravidel a dokladů nutných pro přihlášení se do naší soutěže naleznete v příloze pod článkem. Už nyní se těšíme se na všechna Vaše přání.


 

Mgr. Michaela Farníková
za kolektiv pracoviště komunikace
sekce řízení lidských zdrojů
MV - generální ředitelství Hasičského záchranného sboru ČR
Kloknerova 26, Poštovní přihrádka 69, 148 01 Praha 414

Tel:   950 819 659
E-mail:  soutez@grh.izscr.cz

vytisknout  e-mailem