HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Jakub Pěkný vítězem hasičské soutěže Hranická věž

Hasiči soutěžili v běhu na 100 m s překážkami a ve výstupu do 4. podlaží cvičné věže. 

Jakub PěknýJakub PěknýVe čtvrtek 22. června 2017 proběhl v Hranicích již 8. ročník Hranické věže. Nejlépe se s oběma disciplínami a horkým letním počasím popral Jakub Pěkný z HZS Ústeckého kraje. S časem 29,64 sec za sebou nechal ostatní závodníky.

Soutěž Hranická věž se konala již tradičně na dvou místech. Start byl zahájen v 9:00 hodin na stadionu SK Hranice, Žáčkova 1442, kde závodníci odběhli první disciplínu Hranické věže, a to běh na 100 m s překážkami. Po ukončení této disciplíny se všichni závodníci přesunuli na požární stanici v Hranicích (Tovačovského ulice), kde je čekal výstup do 4. podlaží cvičné věže.

Do letošního ročníku soutěže bylo přihlášeno více než pět desítek závodníků z řad jak profesionálních, tak i dobrovolných hasičů z celé České republiky a ze Slovenska. Závodníci soutěžili ve dvou kategoriích a na závěr proběhlo slavnostní vyhlášení výsledků.

Vítěžem se stal Jakub Pěkný z HZS Ústeckého kraje, který s časem 13,61 sec zvládl zdolat 4 patra cvičné věže a s celkovým časem 29,64 sec (součet běhu na 100 m s překážkami a výstupu na cvičnou věž) se umístil na prvním místě.

vytisknout  e-mailem