Institut ochrany obyvatelstva  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Cena Bezpečnostní rady státu pro Institut ochrany obyvatelstva

MV - GŘ HZS ČR, Institut ochrany obyvatelstva získal vysoce prestižní Cenu Bezpečnostní rady státu (dále jen „Cena“), a to za významný přínos k rozvoji vědy, výzkumu a vzdělání v oblasti ochrany obyvatelstva, civilního nouzového plánování, krizového řízení, integrovaného záchranného systému a kritické infrastruktury a za vynikající výsledky v expertní, vydavatelské a popularizační činnosti. 

Slavnostní akt proběhl dne 25. dubna 2019 v Lichtenštejnském paláci. Z rukou ministra obrany Mgr. Lubomíra Metnara a ministra zahraničních věcí Mgr. Tomáše Petříčka, M.A., Ph.D. převzal Cenu ředitel Institutu ochrany obyvatelstva plk. Ing. Mgr. Rostislav Richter. Předávání ocenění se uskutečnilo za přítomnosti generálního ředitele Hasičského záchranného sboru ČR genmjr. Ing. Drahoslava Ryby, náčelníka Generálního štábu Armády České republiky armádního generála Ing. Aleše Opaty, policejního prezidenta plk. Mgr. Jana Švejdara a řady dalších významných zástupců z řad bezpečnostní komunity.

Cenu za významný přínos v oblasti bezpečnostní politiky České republiky každoročně uděluje Bezpečnostní rada státu za významná díla v oblasti bezpečnostní a obranné politiky České republiky nebo za aktivní činnost v bezpečnostní komunitě a také za celoživotní prospěšnou práci v oblasti bezpečnostní a obranné politiky České republiky a její osvěty.

Tímto významným oceněním Institut ochrany obyvatelstva navazuje na dříve dosažené úspěchy.

01.jpg


Vloženo: 30. 4. 2019 | Aktualizace: 30. 4. 2019 | Email: spisovna@ioolb.izscr.cz

Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem