HZS Pardubického kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Sobota ve znamení nehod

HZS Pardubického kraje, územní odbor Chrudim

Hasiči likvidovali v sobotu 27. října v 13.29 hodin následky nehody, která se stala v Chrasti. Jednalo se o kolizi osobního vozidla, které skončilo na střeše a částečně v příkopu. Řidič vyvázl bez zranění. Při nehodě byla poškozena dopravní značka. Hasiči vyprostili vozidlo z příkopu a otočili ho zpět na kola. Po odstranění následků nehody se hasiči vrátili zpět na stanici.

HZS Pardubického kraje, územní odbor Pardubice

U nehody v Dašicích zasahovaly v sobotu 27. října v 13.33 hodin dvě jednotky hasičů (profesionální z Holic a dobrovolná z Dašic). Řidič osobního vozidla narazil do zdi objektu. Zraněnému muži hasiči poskytli první před lékařskou pomoc a ihned po příjezdu zdravotníků byl předán do jejich péče. Hasiči dále zajistili vozidlo proti požáru odpojením akumulátoru. Dále řídili dopravu v místě nehody. Po odstranění následků kolize se hasiči vrátili zpět na stanice.

HZS Pardubického kraje, územní odbor Ústí nad Orlicí

V sobotu 27. října v 14.30 hodin jednotka hasičů ze stanice v Králíkách zasahovala v Lichkově, kde došlo k nehodě tří vozidel. Zdravotníci převezli do nemocnice dvě osoby na pozorování. Hasiči odstranili následky nehody a pomohli havarované automobily naložit na vozidlo odtahové služby.

por. Bc. Vendula Horáková, tisková mluvčí

Odkazy do noveho okna

DN Chrast

DN Chrast 

Detailní náhled

DN Chrast1

DN Chrast1 

Detailní náhled

DN Dašice

DN Dašice 

Detailní náhled

DN Dašice1

DN Dašice1 

Detailní náhled

DN Lichkov

DN Lichkov 

Detailní náhled

DN Lichkov1

DN Lichkov1 

Detailní náhled

DN Lichkov2

DN Lichkov2 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem