HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Noční bouřka

Hasiči v Ústeckém kraji vyjeli k třinácti událostem. 

spadlý strom ilustrační.JPGspadlý strom ilustrační.JPGNoční bouřka
Hasičské jednotky v Ústeckém kraji vyjely v noci a ráno od 23:27 1.8. do 7:19 2.8. 2017 k 13 událostem způsobeným noční bouřkou. Na devíti místech hasiči odstraňovali spadlé stromy nebo větve a ve čtyřech případech vyjely k čerpání vody.
V okresu Ústí nad Labem vyjely hasičské jednotky k 6 událostem. Hasiči čerpali vodu na Střekovském nábřeží, kde byly ucpané kanály, pod viaduktem v Drážďanské ulici v Krásném Březně voda sama odtekla. Hasiči odstraňovali nalomený strom v kempu v Chabařovicích, spadlý strom na komunikaci v Ryjicích, tři spadlé stromy na silnici v Povrlech a větev spadlou dráty trolejí v Krásném Březně.
V okresu Děčín vyjely jednotky k 4 událostem. Zanesené byly kanály pod viaduktem v Krokově ulici v Děčíně. A také v Boleticích nad Labem, kde byla zatopena silnice. V Hřensku spadl vzrostlý buk na garáže a auto. U Kerhartic spadl strom na silnici.
V okresu Teplice čerpali hasiči vodu ze silnice v Nákladní ulici, kde byly zaneseny kanálové vpusti. V Řetenicích spadla bříza na vozovku.
V okresu Litoměřice spadl strom na silnici u obce Mšené-lázně.
V Chomutově spadl strom na vozovku v Blatenské ulici.
 

vytisknout  e-mailem