HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Memoriál Jindřicha Šmause

Hasiči z HZS Ústeckého kraje, územního odboru Most zvítězili v soutěži Plzeňského kraje ve vyprošťování zraněných osob z havarovaných vozidel. 

 

Memoriál Jndřicha Šmause 1.jpgMemoriál Jndřicha Šmause 1.jpg

Ve čtvrtek 12. května 2016 v Rokycanech na náměstí soutěžilo celkem 14 týmů z celé České republiky, Slovenska a Maďarska ve vyprošťování zraněných osob z havarovaných vozidel. I letos tuto soutěž pořádali hasiči z Rokycan ve spolupráci s Plzeňským krajem, městem Rokycany a Zdravotnickou záchrannou službou Plzeňského kraje. Hlavním sponzorem akce byla Zdravotní pojišťovna Ministerstva Vnitra. Soutěž je naprosto ojedinělá v republice, protože najednou spolu soutěží dva týmy – čtyřčlenné družstvo hasičů a tříčlenné družstvo záchranářů. Úkolem soutěžního družstva bylo bezpečné a efektivní vyproštění zraněné osoby z havarovaného vozidla pomocí techniky, prostředků a nářadí, které se běžně používá při skutečných dopravních nehodách. Součástí bylo poskytnutí předlékařské pomoci odpovídající zranění a transport zraněné osoby do vozu záchranné služby.
Z týmů HZS si nejlépe vedli hasiči ÚO Most, druzí nejlépe hodnocení byli hasiči z Nitry a třetí nejlepší výkon předvedli hasiči z Hradce Králové.
 

 

 

Odkazy do noveho okna

Memoriál Jindřicha Šmause 2

Memoriál Jindřicha Šmause 2 

Detailní náhled

Memoriál Jndřicha Šmause 1

Memoriál Jndřicha Šmause 1 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem