HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Požární ochrana očima dětí

Dne 29.5.2017 proběhlo na stanici HZS územního odboru v Teplicích okresní a krajské vyhodnocení soutěže Požární ochrana očima dětí 

Požární ochrana očima dětí.jpgPožární ochrana očima dětí.jpg Vyhlašovatelem soutěže je Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska (SH ČMS) ve spolupráci s HZS Ústeckého kraje. Soutěže se účastnily děti - žáci a mládež ve věku do 18-ti let v rámci školní i mimoškolní činnosti. Soutěž je rozdělena do třech částí: literární, výtvarná a zpracovaná s pomocí digitálních technologií, probíhající v několika věkových kategoriích.
Vítězům byly předány věcné dary a postupují do dalších republikových kol. Závěrem byla pro zúčastněné provedena prohlídka stanice a společné foto.
HZS Ústeckého kraje se sportovním klubem hasičů Ústeckého kraje a okresním sdružením hasičů Čech, Moravy a Slezska děkuji sponzorům a mediálním partnerům, kteří podporují tyto aktivity - Ústecký kraj, město Teplice, TEPLICKÝ deník, SČVK a.s., AGC Flat Glass Czech a.s., KNAUF s.r.o., HET s.r.o., LOUDA AUTO a.s., TRAIL SERVIS a.s., HASIČSKÉ NOVINY, Hasičská vzájemná pojišťovna.

Odkazy do noveho okna

Požární ochrana očima dětí

Požární ochrana očima dětí 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem