HZS Královéhradeckého kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

III. mistrovství ČR v klasických disciplínách CTIF

HZS Královéhradeckého kraje, Sdružení hasičů ČMS a Krajské sdružení hasičů ČMS Královéhradeckého kraje pořádají dne 28. září 2012 ve Dvoře Králové nad Labem Mistrovství ČR v klasických disciplínách CTIF. 

HZS Královéhradeckého kraje, Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska a Krajské sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Královéhradeckého kraje si Vás dovolují pozvat na III. mistrovství ČR družstev v klasických disciplínách CTIF, které se uskuteční 
 
v pátek 28. září 2012 od 10.00 hodin na stadionu
TJ Dvůr Králové nad Labem, nábřeží Jiřího Wolkera.
 
Celkem 19 soutěžních družstev (10 mužských, 5 ženských a 4 zahraniční) změří své sílyv požárním útoku (nasucho) a ve štafetovém běhu s překážkami v kategoriích mužů a žen v třídě A (bez započtení věkových bodů) a třídě B (se započtením věkových bodů - všichni členové družstva musí mít věk minimálně 30 let).
Soutěže se zúčastní družstva dobrovolných hasičů z celé České republiky, také zahraniční sportovní družstva hasičů z Rakouska, Polska a dvě ze Slovenska a družstvo profesionálních hasičů Královéhradeckého kraje.
 
Toto mistrovství je zároveň kvalifikací na mezinárodní soutěž CTIF, která se uskuteční příští rok ve Francii.
 
CTIF v překladu znamená Mezinárodní technický výbor pro prevenci a hašení požárů a je celosvětovou oborovou organizací pro výměnu zkušeností v oblasti požární ochrany, pomoci a záchrany při katastrofách. Součástí jsou také soutěže v CTIF a různé Mezinárodní hasičské soutěže, které se konají nejen u nás, ale i v zahraničí a prohlubují přátelské vztahy mezi hasičskými sbory členských zemí. V současné době je v rámci CTIF sdruženo téměř 50 členských států a 30 přidružených členů.
 
Zveme Vás na atraktivní podívanou!

 
 
 

vytisknout  e-mailem