HZS Pardubického kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

I hasiči pátrají po muži ze Svitavska

Foto: Policie ČR SvitavyFoto: Policie ČR Svitavy
     Již přes dvacet dní hledá policie z Jihomoravského a Pardubického kraje 63 letého muže ze Svitavska. Ten je pohřešován od 13. února 2012. Naposledy měl být muž viděn v uvedený den kolem šesté hodiny večer v obci Stvolová, odkud se měl vydat směrem k domovu. Tam již bohužel nedošel.
     Opakované prověrky v  nemocnicích, u známých i příbuzných, nepřinesly žádný kladný výsledek. Žádný výsledek nepřineslo ani zveřejnění fotografie pohřešovaného v médiích. Žádný výsledek nepřinesla zatím žádná ze společných pátracích akcí. Policisté jsou neustále v kontaktu s rodinou a chce jí pomoci pohřešovaného otce i dědečka v jedné osobě nalézt. 

 
Proto i tento týden, přesněji v úterý 6. března proběhla další z řady pátracích akcí, do níž své síly a prostředky opět zapojili policisté z obou krajů. Na šest desítek policistů, včetně policistů na koních, psovodů i hasičů dnes opětovně propátrávalo nejen místa, kde byl muž naposledy spatřen.

     Hasiči prohledali řeku Svitavu, policisté se psy propátrávali okolí železniční tratě i příkopy poblíž silnice I/43 od Moravské Chrastové po Stvolovou. Bohužel bezvýsledně. I přesto, že dnešní akce nebyla úspěšná, v pátrání po pohřešovaném muži pokračujeme.
 
 

vytisknout  e-mailem