HZS Karlovarského kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

I hasič potřebuje svého bezpečáka

Profesionální hasičský sbor poskytuje profesionální požární ochranu, stará se o bezpečí lidí a pomáhá všude, kde je potřeba. V Karlovarském kraji máme devět profesionálních stanic, na kterých slouží téměř čtyři stovky hasičů. A ti potřebují pro svoji činnost kvalitní a bezpečné podmínky pro práci. Do týmu potřebujeme posilu na pozici:

Bezpečnostní referent / ka

Orientuješ se v oblasti bezpečnosti práce? Dokážeš se vzdělávat a získávat nové poznatky v oblasti legislativy? Jsi mobilní a umíš pracovat na počítači?

Pokud ano, hledáme právě někoho takového, kdo se nám postará o agendu spojenou s bezpečností a ochranou zdraví při práci, s energiemi či odpady.

Jedná se o pracovní poměr na dobu neurčitou s místem výkonu v Karlových Varech, a to ve stabilní státní složce s dlouholetou perspektivou. Pokud nemáš potřebnou specializační odbornost, zajistíme vše potřebné pro doškolení.

Za dobře odvedenou práci umíme ocenit. Platové podmínky podle zákona, firemní benefity, podpora vzdělávání a osobního rozvoje.

Pokud chceš bezpečně zapadnou do profi týmu, pošli nám svůj životopis, a to nejpozději do 23. března 2023 na adresu: HZS Karlovarského kraje, Závodní 205, 360 06 Karlovy Vary

nebo emailem na: lenka.bartakova@hzs-kvk.cz. V případě dotazů volej:

950 370 261 (mjr. Bc. Lenka Bartáková)

950 370 350 (plk. JUDr. Monika Poláková)

Nového kolegu si vybereme při osobním pohovoru v pondělí 27. března 2023 v Karlových Varech. Jako bezpečnostní referent / ka pomůžeš vytvořit podmínky všem hasičům, aby se v bezpečí cítili i všichni ostatní v celém kraji.

inz bezpečák.jpg

vytisknout  e-mailem