HZS Zlínského kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Hasiči změřili své síly v požárním sportu v krajské soutěži

(16.6.2022) Po dvouleté pauze se opět v půli června uskutečnil tentokrát již XX. ročník krajského kola soutěže v požárním sportu družstev Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje a Hasičských záchranných sborů podniků Zlínského kraje. 

Soutěž se uskutečnila v prostorách požární stanice a místního sportovního stadionu v Uherském Brodě. Na start se postavila družstva profesionálních hasičů územních odborů Zlín, Kroměříž, Uherské Hradiště, Vsetín, družstvo z HZSP DEZA a.s. Valašské Meziříčí a tradičně jako hosté přijeli změřit síly i profesionální hasiči HaZZ z Trenčínského kraje. Účast slovenských kolegů patří k dlouholeté tradici našich krajů. Stejně tak hostují profesionální hasiči Zlínského kraje na soutěžích pořádaných slovenskými kolegy.

Po slavnostním zahájení, kterého se zúčastnil starosta města Uherský Brod Ing. Ferdinand Kubáník, senátor Ing. Patrik Kunčar a krajský ředitel Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje plk. Ing. Vít Rušar, se naplno rozjelo sportovní klání ve výstupu do 4. podlaží cvičné věže, běhu na 100 metrů s překážkami, štafetě na 4x100 metrů s překážkami a v požárním útoku.

Po celodenním měření sil pod žhavým sluncem v celkovém součtu vyšlo nejlépe družstvo z Územního odboru Vsetín. Na druhém místě v celkovém pořadí skončili profesionální hasiči z Územního odboru Zlín a bronzovou příčku získali profesionální hasiči z Územního odboru Uherské Hradiště.

Velké díky patří také všem sponzorům.

https://www.hasicum.cz/

Autor: por. Mgr. Lucie Javoříková, tisková mluvčí HZS Zlínského kraje

47.JPG

loga_1.jpgSponzoři soutěže
 

Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem