HZS Zlínského kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Vyhodnocení loňského roku, poděkování za práci a ocenění

(3.1.2017) Krajští hasiči spolu s hejtmanem Zlínského kraje, primátorem města Zlína a starostou Krajského sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska slavnostně zahájili rok 2017.  

Dnes v osm hodin ráno se v prostorách garáží výjezdové techniky jako už tradičně sešli příslušníci a zaměstnanci krajského ředitelství HZS Zlínského kraje spolu s příslušníky sloužící směny centrální stanice Zlín, aby tak společně zahájili rok 2017. Slavnostního zahájení roku se jako hosté zúčastnili také hejtman Zlínského kraje Jiří Čunek, primátor města Zlína MUDr. Miroslav Adámek a starosta Krajského sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Ing. Josef Bernátík.

Všichni hosté ve svých projevech ocenili práci profesionálních hasičů při zdolávání mimořádných událostí na území kraje a města, vyzdvihli vysokou úroveň vzájemné spolupráce a ocenili úspěchy jak na poli pracovním tak i sportovním. Všem hasičů popřáli do nadcházeného roku nejen mnoho pracovních, ale i osobních úspěchů.

K přání se za vedení HZS Zlínského kraje připojil i ředitel krajských hasičů plk. Ing. Vít Rušar, který krátce shrnul loňský rok, a to jak z pohledu zásahové činnosti, tak i plnění ostatních úkolů. Připomněl také pořízení nové techniky a vybavení z dotačních programů, investice do rekonstrukcí a úprav stanic a vyzdvihl úspěchy příslušníků sboru na republikových a mezinárodních sportovních soutěžích. Závěrem také poděkoval všem příslušníkům a zaměstnancům za dosavadní práci.

Součástí slavnostního nástupu bylo také ocenění příslušníků HZS Zlínského kraje za věrnost ve službě profesionálních hasičů a také za dosažení mimořádných sportovních výkonů (viz. příloha zprávy).

Autor: por. Bc. Libor Netopil, tiskový mluvčí HZS Zlínského kraje

vytisknout  e-mailem