HZS Zlínského kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

2500 reflexních pásek s kontaktem tísňové linky 112.

(16.5.2016) Zlínský kraj podpořil preventivně výchovnou činnost krajských hasičů.  

Zlínský kraj poskytl profesionálním hasičům 2.500 ks reflexních pásek, které byly rozděleny do 4 okresů a jsou používány v rámci preventivně výchovné činnosti.

Akce zaměřené na bezpečnost silničního provozu Zlínský kraj systematicky podporuje, proto také zajistil 7 000 kusů reflexních pásek obsahujících logo Zlínského kraje a kontakt na tísňovou linku 112. Tyto ochranné prvky jsou určeny a distribuovány především na preventivní akce pro děti a mládež, které pořádá Hasičský záchranný sbor Zlínského kraje, Krajské ředitelství Policie České republiky ve Zlíně a Oblastní spolek Českého červeného kříže Zlín, případně na jiné preventivní programy související s BESIP.

Premiéra nových pásek se uskutečnila v rámci celokrajského dne otevřených dveří stanic profesionálních hasičů HZS Zlínského kraje v pátek 13. května. První pásky předal dětem osobně ředitel HZS Zlínského kraje plk. Ing. Vít Rušar. Ostatní reflexní pásky budou hasiči  využívat především v rámci projektu Hasík (http://www.hzscr.cz/clanek/preventivne-vychovna-cinnost-u-hzs-zlinskeho-kraje.aspx?q=Y2hudW09Mg%3d%3d).

Autor: por. Bc. Libor Netopil – tiskový mluvčí HZS Zlínského kraje

Související článek na:https://kr-zlinsky.cz/prvni-reflexni-bezpecnostni-pasky-zlinskeho-kraje-rozdavali-profesionalni-hasici-aktuality-13137.html

vytisknout  e-mailem