HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Požár několika popelnic a kontejneru v Ústí nad Labem, požár kočárkárny v Chomutově, požár zahradního domku v Kozlech okres Litoměřice.

Hasiči dvakrát za sebou vyjížděli k zapáleným nádobám na odpad v ústecké čtvrti Střekov. 

Územní odbor Ústí nad Labem
Požár popelnic a kontejneru
15.5. 2:53 Jednotka HZS ÚK ze stanice Ústí nad Labem vyjela k požáru v ulici Třebízského v Ústí nad Labem – Střekově. Hořela plastová popelnice umístěná před vchod domu, požárem bylo zasaženo i zvonkové pole. Hasiči požár zlikvidovali v 3:12.
K dalšímu požáru vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Ústí nad Labem v 3:25 do Železničářské ulice v Ústí nad Labem – Střekově. Hořel plastový kontejner, plastová a plechová popelnice. Hasiči požár zlikvidovali ve 3:40. Škoda byla předběžně odhadnuta na 3 tisíce Kč.
Územní odbor Chomutov
Požár kočárkárny
15.5. 1:13 Na linku tísňového volání byl oznámen kouř ze sklepa třípatrové budovy v Beethovenově ulici v Chomutově. K požáru vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Chomutov. Hořelo v kočárkárně. Hasiči v dýchací technice požár lokalizovali v 1:24 a zlikvidovali v 1:54. Příčina a škoda způsobená požárem se vyšetřuje.
Územní odbor Litoměřice
Požár zahradního domku
14.5. 16:09 Jednotky HZS ÚK ze stanice Roudnice nad Labem a Štětí a dobrovolná jednotka ze Štětí vyjely k požáru v Záluží – Kozlovice. Hořel zahradní domek 12x5m. Hasiči požár lokalizovali v 16:26 a zlikvidovali v 16:52. Škoda byla předběžně odhadnuta na 80 tisíc Kč.

vytisknout  e-mailem