HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Dopravní nehoda v Lounech, požár lampy v Trnovanech, výbuch kotle v Křešicích a další zásahy.

17.2. 12:01 Hasičská jednotka HZS PS Louny vyjela k dopravní nehodě do ulice Osvoboditelů v Lounech. 

Jednalo se o dopravní nehodu dvou osobních aut. Při nehodě nebyl nikdo zraněn. Hasiči uklidili místo nehody od vyteklých provozních kapalin, rozbitých plastů a skla a vrátili si na základnu.
Územní odbor Děčín
požár elektrických kamínek
17.2. 11:26 Na linku tísňového volání byl oznámen kouř v objektu uhelných skladů v Děčínské ulici v České Kamenici. K požáru vyjely jednotky HZS PS Česká Kamenice a SDH Česká kamenice. Kouřilo se z kanceláře, hasiči muesli vyrazit dvěře. Místnost byla silně zakouřená, jednalo se o požár elektrických kamínek. Hasiči požár lokalizovali v 11:47 a zlikvidovali v 11:53. 
Územní odbor Teplice
požár lampy
17.2. 6:34 Hasičská jednotka HZS PS Teplice vyjela k požáru do ulice Emilie Dvořákové v Teplicích – Trnovanech. Hořela lampa veřejného osvětlení. Hasiči strhli plastový kryt a požár zlikvidovali v 6:46.
Územní odbor Děčín
požár chatky
17.2. 3:47 Hasičské jednotky HZS PS Šluknov a SDH Velký Šenov vyjely k požáru zahradní chatky ve Velkém Šenově. Chatka byla požárem zasažena celá. Hasiči požár lokalizovali ve 4:11 a zlikvidovali v 5:12. Místo požáru bylo předáno majiteli.
Územní odbor Děčín
výbuch kotle
16.2. 23:28 Na linku tísňového volání bylo oznámeno bouchnutí v kotli a jiskry létající z komína v Marjánské ulici v Děčíně – Křešicích. Na místo vyjela jednotka HZS PS Děčín. Místo bylo z důvodu klouzání vozovky obtížně přístupné.Hasiči vyčistili komín, který byl porušen. Zlikvidováno v 1:29.
Územní odbor Teplice
požár starých pneumatik a odpadu
16.2. 16:27 Hasičské jednotky HZS PS Teplice a SDH Proboštov vyjely k požáru v Dubí – Pozorce – Lesní bráně. Hořely staré pneumatiky a další odpad na černé skládce 3x5m v objektu bývalé trafostanice. Hasiči požár lokalizovali v 16:40 a zlikvidovali v 17:47.
 

vytisknout  e-mailem