HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Požár skládky v Českých Hamrech a další zásahy.

Jednalo se jen o povrchové hoření skládky, do ovzduší neunikly žádné škodlivé látky. 

Územní odbor Chomutov
Požár skládky
26.10. 7:01 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že hoří skládka ve Vejpretch – Českých Hamerch, okres Chomutov. K požáru vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Klášterec nad Ohří a dobrovolné jendotky z Kryštofových Hamrech, Vejprt a Kovářské. Hasiči nasadili dva vodní proudy a smáčedlo. Požár lokalizovali v 7:51. Skládka byla rozhrabána, do ovzduší neunikly žádné škodlivé látky. Jednalo se pouze o provrchové hoření. Na místě zůstaly dobrovolné jednotky. Požár byl zlikvidován v 11:31.
Územní odbor Žatec
Dopravní nehoda
26.10. 6:49 Jednotka HZS ÚK ze stanice Podbořany a dobrovolná jednotka z Lubence vyjely na žádost Zdravotnické záchranné služby k dopravní nehodě u Lubence – Drahonic, okres Louny. Jednalo se o dopravní nehodu dvou osobních aut, při níž byli dva lidé zraněni. Při přijezdu jednotek na místo byli zranění v péči zdravotnické záchranné služby. Hasiči místo nehody zajistili.
Územní odbor Děčín
Požár zahradní chatky
26.10. 2:30 Na linku tísňového volání byl oznámen požár zahradní chatky ve Františkově ulici v Novém Jiříkově, okres Děčín. Chatka o rozměrech 5x8m byla požárem zasažena celá. Hasiči požár lokalizovali dvěma vodními proudy v 2:56 a zlikvidovali v 4:21. Příčinu požáru vyšetřuje Policie ČR.
Územní odbor Děčín
Bagr v potoce
25.10. 12:48 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že pod náměstím v České Kamenici spadl bagr do potoka. Na místo vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Česká Kamenice a dobrovolná jednotka z České Kamenice. Jednotky natáhly norné stěny kvůli případnému úniku ropných látek do vody. Další nornou stěnu instalovala dobrovolná jednotka Hřensko ve Hřensku. Z bagru nic neuniklo. Majitel si zajistil jeho vytažení. Jednotky stáhly norné stěny.

vytisknout  e-mailem