HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Vytažení psa z jímky v Chodounech, dopravní nehoda u Cítolib, technická pomoc v Mostě, požár trávy u Kryr a další zásahy

2.3. 11:09 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že v obci Chodouny okres Litoměřice spadl pes do díry a majitelka ho nemůže vytáhnout 

Na místo vyjela jednotka HZS St. Roudnice nad Labem. Fena byla spadlá do staré jímky, která byla částečně zasypaná hlínou a kamením. Hasiči fenu z jímky vyprostili a předali majitelce.
Územní odbor Žatec
dopravní nehoda
2.3. 10:49 Na linku tísńového volání byla oznámena dopravní nehoda osobního a nákladního auta pod viaduktem u Cítolib. K nehodě vyjely jednotky HZS St. Louny a SDH Cítolíby. Hasiči vyprostili z havarovaného auta zraněného člověka. Doprava byla dokloněna.
Územní odbor Děčín
dopravní nehoda
2.3. 10:22 Hasičské jednotky HZS St. Děčín a SDH Jílové u Děčína – Modrá vyjely k dopravní nehodě osobního auta v Jílovém u Děčína – Modré. Při nehodě nikdo nebyl zraněn. Hasiči provedli protipožární opatření a uklidili místo nehody.
Územní odbor Most
technická pomoc
1.3. 17:30 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že v ulici Jaroslava Seiferta v Mostě se kouří z osobního auta. Na místo vyjela jednotka HZS St. Most. Kouř vycházel z prostoru motoru. Nešlo o požár, ale o mechanickou závadu na motoru. Kouř byl unikající pára z expanzní nádoby.
Územní odbor Žatec
požár suché trávy
1.3. 16:34 Hasičská jednotka HZS St. Podbořany vyjela k požáru ve směru na Blšany na Ličse u Podbořan okres Louny. Hořela suchá tráva na 15x2m. Hasiči požár zlikvidovali v 16:54.
Územní odbor Litoměřice
požár černé skládky
1.3. 14:54 Na linku tísňového volání byl oznámen požár černé skládky a suché trávy v Kostelci nad Ohří. Jednalo se o požár na ploše 15x15m. Hasiči likvidovali dvě ohniska. Požár lokalizovali v 15:15 a zlikvidovali v 15:48.
Územní odbor Žatec
požár trávy a rákosu
1.3. 12:52 Hasičské jednotky HZS St. Žatec, SDH Vroutek, SDH Krásný Dvůr, HZS St. Podbořany a SDH Podbořany vyjely k požáru suché trávy a rákosu na poli u obce Kryry okres Louny. Hořelo na ploše 40 ha. Hasiči prováděli kyvadlovou dopravu vody. Fronta požáru byla 300m dlouhá. Hasiči požár lokalizovali v 13:16 a zlikvidovali v 13:52.
 

vytisknout  e-mailem