HZS Královéhradeckého kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Středeční dopravní nehody

Smiřice – dopravní nehoda – 7:52
Profesionální hasiči z Jaroměře byli ráno přivoláni k osobnímu vozidlu, které vyjelo mimo komunikaci a převrátilo se na střechu. Nehoda se stala u Smiřic. Dvě osoby, které ve voze cestovaly, vyvázly bez zranění. Automobil poškodil dopravní značku a zábradlí, o čemž byla informována Správa a údržba silnic. Jednotka po naložení vozidla na odtah uklidila komunikaci.
 

Nový Bydžov – dopravní nehoda – 8:27
Profesionální hasiči z Nového Bydžova spolu s dobrovolnými hasiči z Nechanic vyjeli ráno k nehodě osobního automobilu, který vyjel mimo vozovku mezi Bydžovem a Prasekem. Těhotná řidička byla zdravotnickou záchrannou službou odvezena na vyšetření do nemocnice. Hasiči provedli na vozidle protipožární opatření a pomohli s jeho naložením na odtah.

Stará Skeneř – dopravní nehoda – 8:37
Novobydžovští profesionální hasiči byli ráno přivoláni k havárii osobního vozu, který skončil v příkopu mezi Bydžovem a Skochovicemi. Řidička byla odvezena do nemocnice na vyšetření.

Střevač– dopravní nehoda – 21:44
Jičínští profesionální hasiči vyjeli večer do Střevače k osobnímu automobilu, které vyjelo mimo vozovku. Vozidlo prorazilo plot zahrady rodinného domu a převrátilo se na střechu. Jedna zraněná osoba byla odvezena zdravotnickou záchrannou službou do nemocnice. Hasiči vozidlo obrátili zpět na kola a vyprostili.   

Odkazy do noveho okna

DN Nový Bydžov

DN Nový Bydžov 

Detailní náhled

DN Nový Bydžov (3)

DN Nový Bydžov (3) 

Detailní náhled

DN Nový Bydžov (2)

DN Nový Bydžov (2) 

Detailní náhled

DN Smiřice

DN Smiřice 

Detailní náhled

DN Smiřice (3)

DN Smiřice (3) 

Detailní náhled

DN Smiřice (2)

DN Smiřice (2) 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem