HZS Královéhradeckého kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Tragické dopravní nehody

V posledních dvou dnech zaznamenali hasiči Královéhradeckého kraje zvýšený počet dopravních nehod, při nichž došlo ke sražení chodce či cyklisty vozidlem. Většina končila úmrtím sražené osoby.  

Profesionální hasiči z Vrchlabí vyjížděli v pondělí 12.12. ve 13:57 do ulice Nerudova ve Vrchlabí, kde došlo ke sražení chodkyně osobním vozidlem. Žena utrpěla těžká zranění a na místě zemřela. 

Novobydžovští profesionální hasiči vyjížděli v pondělí 12.12. v 17:30 do ulice Revoluční v Novém Bydžově k dopravní nehodě, při níž došlo ke sražení chodce osobním automobilem. Chodec utrpěl poranění nohy. Hasiči asistovali zdravotnické záchranné službě s ošetření zraněného, poté byl převezen do nemocnice. 

Profesionální hasiči z Nového Bydžova vyjížděli v úterý 13.12. v 7:04 do Smidar. Na okraji obce ve směru od Nového Bydžova došlo ke sražení cyklistky nákladním vozidlem. Komunikace byla zcela uzavřena. Ženu se i přes veškerou péči zdravotnické záchranné služby nepodařilo zachránit a zemřela. Hasiči uklidili místo nehody a vrátili se zpět na stanici. 

Rychnovští profesionální hasiči byli v úterý 13.12. v 17:29 přivoláni do ulice Jiráskova v Rychnově nad Kněžnou. Řidič osobního vozidla zde na přechodu pro chodce srazil starší ženu. Žena utrpěla těžká zranění, kterým i přes veškerou snahu zdravotnické záchranné služby na místě podlehla. Jednotka provedla úklid místa nehody. 

Profesionální hasiči z centrální stanice v Hradci Králové vyjížděli v úterý 13.12. ve 20:03 ke sražené cyklistce. Žena byla ošetřena zdravotnickou záchrannou službou.

vytisknout  e-mailem