HZS Královéhradeckého kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Hradecký pohár v klasických disciplínách CTIF 2015

V neděli 8.3.2015 se v hale Policie České republiky „Háječek“ v Hradci Králové uskutečnil Hradecký pohár v klasických disciplínách CTIF 2015, který pořádal Hasičský záchranný sbor Královéhradeckého kraje a Sportovní klub hasičů Královéhradeckého kraje.
Soutěžilo se ve dvou disciplínách rozdělených na kategorii muži a ženy. Ve štafetě CTIF 4x40 metrů, která sestávala z volného úseku, kladiny, bariery a trubky, závodila čtyřčlenná družstva. Vytvoření sacího hadicového vedení (VSHV) prováděla pětičlenná družstva.  
Soutěž byla slavnostně zahájena v 10:00 a poté následoval trénink disciplín. Samotná soutěž začala v 11:15. Každé družstvo mělo možnost absolvovat štafetu třikrát, do hodnocení závodu se jim započítávaly dva nejlepší pokusy. Disciplínu VSHV měla družstva nárok absolvovat čtyřikrát, přičemž do hodnocení se započítávaly tři pokusy.
Vítězem v mužské kategorii se stalo družstvo HZS Královéhradeckého kraje, které mělo i nejlepší výsledný čas ve VSHV. Na druhém místě se umístilo družstvo dobrovolných hasičů Vlčnov s nejlepším výsledným časem ve štafetě. Třetí místo obsadili dobrovolní hasiči z Bystré v Orlických horách.
Vítězem v ženské kategorii se stalo družstvo dobrovolných hasiček Velké Meziříčí 1, které mělo nejlepší výsledné časy v obou disciplínách. Na druhém místě skončilo družstvo dobrovolných hasiček Vlčnov a třetí místo připadlo dobrovolným hasičkám z Velkého Meziříčí 2.
Po sečtení všech výsledků následoval slavnostní nástup a vyhodnocení soutěže. Pohár pro vítěze a diplomy vítězům předal ředitel HZS Královéhradeckého kraje plk. Ing. František Mencl.
Odkazy do noveho okna

DSC_0034

DSC_0034 

Detailní náhled

DSC_0053

DSC_0053 

Detailní náhled

DSC_0140

DSC_0140 

Detailní náhled

DSC_0228

DSC_0228 

Detailní náhled

DSC_0555

DSC_0555 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem