HZS Královéhradeckého kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Pozvánka - Mistrovství ČR družstev v klasických disciplínách CTIF

V sobotu 27. září 2014 ve Dvoře Králové nad Labem proběhne V. mistrovství ČR družstev v klasických disciplínách CTIF. Soutěž bude slavnostně zahájena v 10.00 hodin na stadionu TJ Dvůr Králové nad Labem, nábřeží Jiřího Wolkera.  

Soutěžní družstva změří své sílyv požárním útoku (nasucho) a ve štafetovém běhu s překážkami v kategoriích mužů a žen v třídě A (bez započtení věkových bodů) a třídě B (se započtením věkových bodů).
Soutěže se zúčastní nejen družstva dobrovolných hasičů z  České republiky, ale také několik zahraničních sportovních družstev a družstvo profesionálních hasičů Královéhradeckého kraje. Mistrovství ČR družstev se koná pod záštitou hejtmana Královéhradeckého kraje Lubomíra France a předsedy českého národního výboru CTIF brig. gen. Drahoslava Ryby.
 
CTIF v překladu znamená Mezinárodní technický výbor pro prevenci a hašení požárů a je nejvýznamnější celosvětovou organizací pro výměnu zkušeností v oblasti požární ochrany, pomoci a záchrany při katastrofách. Součástí jsou také soutěže v CTIF a různé Mezinárodní hasičské soutěže, které se konají nejen u nás, ale i v zahraničí a prohlubují přátelské vztahy mezi hasičskými sbory členských zemí. V současné době je v rámci CTIF sdruženo téměř 50 členských států a 30 přidružených členů.
 
Pořadatelem této sportovní akce je HZS Královéhradeckého kraje, Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska a Krajské sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Královéhradeckého kraje, Okresní sdružení hasičů Trutnov, Sbory dobrovolných hasičů okresu Trutnov, Ústřední hasičská škola Bílé Poličany a Kancelář Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska.
 
Tímto srdečně zveme širokou veřejnost!
 
 
Odkazy do noveho okna

Klasické disciplíny CTIF (1)

Klasické disciplíny CTIF (1) 

Detailní náhled

Klasické disciplíny CTIF

Klasické disciplíny CTIF 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem