HZS Královéhradeckého kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Mezi hasiči se mluví narovinu

Dnem 12. listopadu 2012 odstartovala netradiční komunikační kampaň v řadách Hasičského záchranného sboru ČR. Generální ředitel HZS ČR, plk. Ing Drahoslav Ryba, otevřel cestu novým možnostem komunikace se svými podřízenými na všech úrovních.  

„Dokud jsem ještě působil v pozici krajského ředitele Kraje Vysočina, měl jsem daleko bližší a užší kontakt se svými lidmi. Bylo možné si s každým popovídat, říci si své problémy. Na pozici generálního ředitele již toto není příliš možné a mně tento druh komunikace dnes chybí.“ Říká ke své motivaci začít s kampaní plk. Ryba
 
V minulých dnech byly na jednotlivé stanice distribuovány plakáty, které mají za úkol seznámit hasiče s kampaní a hlavně s tím, jak bude celá komunikace probíhat. Pro přímou komunikaci byla speciálně vytvořena e-mailová adresa uznedozdi@grh.izscr.cz, na kterou může každý z řad sboru posílat své připomínky, náměty nebo dotazy.
 
Přibližně jednou za měsíc generální ředitel na tyto dotazy odpoví v rozhovoru, který bude pořízen jako video záznam a umístěn jak na intranetu, tak internetu, aby bylo možné si odpovědi pustit i v klidu z domova.
 
Díky umístění na internetu se bude mít možnost i široká veřejnost blíže seznámit s děním uvnitř HZS ČR. S tím, co řeší hasiči mezi sebou, co se jim nelíbí nebo naopak, co považují za správné.
 
„Doufám, že se díky takto nastavené komunikaci znovu budu moct dozvědět, co hasiče trápí, co je zajímá nebo jaký mají názor na dění ve sboru. Je to pro mě velmi cenná zpětná vazba a já se taktéž budu snažit být ve svých odpovědích maximálně otevřený“. Dodává plk. Ryba
 
 
Videa budou zveřejňována na http://www.hzscr.cz/clanek/mezi-hasici-se-mluvi-narovinu.aspx.
Zde již nyní naleznete pilotní díl.
 
kpt. Mgr. Nicole Zaoralová
tisková mluvčí
Odkazy do noveho okna

Už ne do zdi (1)

Už ne do zdi (1) 

Detailní náhled

Už ne do zdi

Už ne do zdi 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem