HZS Libereckého kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Hasičský záchranný sbor Libereckého kraje na Veletrhu práce v České Lípě

V úterý 3. března se v kulturním domě Crystal Česká Lípa uskutečnil pod záštitou Města Česká Lípa Veletrh práce pořádaný společností MP AGENCY. Smyslem této akce, pořádané pro širokou veřejnost, bylo pomoci zaměstnavatelům v regionu Českolipska oslovit s nabídkou práce co nejvíce současných i budoucích uchazečů o zaměstnání. 

Hasičský záchranný sbor Libereckého kraje zde reprezentovali zástupci pracoviště personálního a PaM krajského ředitelství a příslušníci územního odboru Česká Lípa. V informačním stánku, který byl za tímto účelem v kulturním domě Crystal postaven, se snažili zaměstnanci bezpečnostního sboru všem případným zájemcům přiblížit, formou video-prezentací a ukázek věcných prostředků požární ochrany, službu příslušníků bezpečnostního sboru.

Zájemci se zde mohli dozvědět mnoho užitečných informací o služebním poměru příslušníků Hasičského záchranného sboru ČR, jaké jsou podmínky pro přijetí k bezpečnostnímu sboru, jaké nároky služba na příslušníky klade i jaké výhody jsou se služebním poměrem spojené. Návštěvníci zde také mohli získat mnoho zajímavých informací o nejmodernější technice používané při zásazích jednotkami požární ochrany.

I přes nepřízeň počasí se prezentační akce zúčastnilo značné množství návštěvníků z České Lípy i blízkého okolí a stánek Hasičského záchranného sboru byl určitě jedním z nejnavštěvovanějších.

Autor: plk. Mgr. Jiří Hansal, por. Mgr. Radka Kostelňáková

Foto: HZS LK

účast HZS LK na Veletrhu práceúčast HZS LK na Veletrhu práce

Veletrh práce ČLVeletrh práce ČL

Veletrh práceVeletrh práce

informační stánek HZS LKinformační stánek HZS LK

vytisknout  e-mailem