HZS Kraje Vysočina  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Hasičský záchranný sbor Kraje Vysočina má novou organizační strukturu

Organizační struktura Hasičského záchranného sboru Kraje Vysočina doznala k 1. prosinci 2012 změny. K tomuto datu začal plně fungovat územní odbor Jihlava.  

 Před tímto datem byl Hasičský záchranný sbor Kraje Vysočina územně a organizačně členěn na: územní odbor Havlíčkův Brod, územní odbor Pelhřimov, územní odbor Třebíč, územní odbor Žďár nad Sázavou a „region Jihlava“. Zatímco územní odbory komplexně zajišťovaly výkon státní správy v jednotlivých bývalých okresech Kraje Vysočina, tak tuto činnost pro bývalý okres Jihlava, dnes správní obvody ORP (obec s rozšířenou působností) Jihlava a ORP Telč, vykonával odbor prevence a civilního nouzového plánování krajského ředitelství HZS Kraje Vysočina.
 
Od 1.prosince 2012 vznikl pro ORP Jihlava a ORP Teč samostatný územní odbor Jihlava HZS KV v čele s ředitelem plk. Ing. Petrem Kotinským, Ph.D. Výkon státní správy na úseku požární ochrany (státní požární dozor) na výše uvedených ORP plně přešel na tento nové vzniklý územní odbor se sídlem na ulici Sokolovská 2 v Jihlavě.
 
                                                             
                                                               
 

vytisknout  e-mailem